Beograd Trenutno Vreme

Najnovije vesti na jednom mestu!

Dragi čitaoci, dobrodošli na mesto na kome možete naći sve aktuelne vesti. Živimo u dobu gde su vreme i informacije mnogo značajnije od samog novca

Ovaj portal sakuplja sve vesti sa proverenih portala tako da se za mnogo kraće vreme možete informisati uz jutarnju kaficu i tako započnete dan!

Uživajte!

Najnovije vesti na jednom mestu sa svih dobro poznatih portala

Mi sakupljamo najnovije vesti sa portala kao što su Blic, Kurir, Mondo, RTS, Politika, Naslovi i mnogo drugih

Na ovaj način želimo omogućiti našim čitaocima uštedu vremena u odabiru vesti.

Uz pomoć našeg portala možete lako uporediti kvalitet najnovijih vesti na jednom mestu izdvojiti one najkvalitenije.

Personalizovani agregator koji objedinjava vesti

Jutarnje vesti su personalizovani agregator vesti koji organizuje i ističe ono što se dešava u Srbiji, tako da možete otkriti više o dešavanjima koji su vam važni.

Jedno mesto za pronalaženje priča i dešavanja za vaš dan, objedinjavanje vaših omiljenih izvora vesti sa društvenim sadržajem, kako bi se pružio dubok uvid u sve, od političkih pitanja do tehnoloških trendova, do inspiracije za putovanja.

POTRESNE SCENE NA SUĐENJU ZA UBISTVO STEFANA FILIĆA! Majka prvi put gledala snimke kako su joj sina NASMRT PRETUKLI


Ponovnom reprodukcijom snimaka sa nadzornih kamera i saslušanjem dva preostala svedoka koja se nisu pojavila na prethodnom ročištu, pred Višim sudom u Smederevu je nastavljeno suđenje Nikoli Bojoviću i Mitru Panduroviću, optuženima za teško ubistvo Stefana Filića (18) ispred kluba “Brodolom” u Velikoj Plani u februaru prošle godine.

Pročitaj više

Datum: 26. February 2021. | 11:02
Logo od Novosti