Beograd Trenutno Vreme

Najnovije vesti na jednom mestu!

Dragi čitaoci, dobrodošli na mesto na kome možete naći sve aktuelne vesti. Živimo u dobu gde su vreme i informacije mnogo značajnije od samog novca

Ovaj portal sakuplja sve vesti sa proverenih portala tako da se za mnogo kraće vreme možete informisati uz jutarnju kaficu i tako započnete dan!

Uživajte!

ORAO KRSTAŠ SE VRAĆA U SRBIJU: Na prostoru Vojvodine i Beograda prethodna dva meseca po podacima DZPPS boravilo 13 mladih ptica


U SRBIJI su u januaru i februaru na više lokacija zabeleženi mladi orlovi krstaši, kritično ugrožena vrsta koja krasi nacionalni grb. Prema podacima Društva za zaštitu i proučavanje ptica Srbije (DZPPS) na prostoru Vojvodine i Beograda boravilo je čak 13 mladih orlova krstaša. Ornitolozi kažu da je ovo dobar znak, ali da smo još daleko od oporavka populacije ove ptice u Srbiji.

Pročitaj više

Datum: 3. March 2021. | 12:50
Logo od Novosti

Najnovije vesti na jednom mestu sa svih dobro poznatih portala

Mi sakupljamo najnovije vesti sa portala kao što su Blic, Kurir, Mondo, RTS, Politika, Naslovi i mnogo drugih

Na ovaj način želimo omogućiti našim čitaocima uštedu vremena u odabiru vesti.

Uz pomoć našeg portala možete lako uporediti kvalitet najnovijih vesti na jednom mestu izdvojiti one najkvalitenije.

Personalizovani agregator koji objedinjava vesti

Jutarnje vesti su personalizovani agregator vesti koji organizuje i ističe ono što se dešava u Srbiji, tako da možete otkriti više o dešavanjima koji su vam važni.

Jedno mesto za pronalaženje priča i dešavanja za vaš dan, objedinjavanje vaših omiljenih izvora vesti sa društvenim sadržajem, kako bi se pružio dubok uvid u sve, od političkih pitanja do tehnoloških trendova, do inspiracije za putovanja.

PODACI ŠKOLSKE UPRAVE U ČAČKU: Zaraženo 14 učenika i nastavnika


PREMA podacima Školske uprave u Čačku, u Moravičkom okrugu u ponedeljak je prijavljeno 14 novih slučajeva korona zaraze kod učenika i nastavnika. Kako je kazala načelnica Školske uprave u Čačku Slađana Parezanović, nema značajnijeg pogoršanja epidemiološke situacije u školama na području okruga.

Pročitaj više

Datum: 2. March 2021. | 13:53
Logo od Novosti

NASTAVLJA SE IMUNIZACIJA SRBA SA KiM: Vakcinisani stari i nemoćni iz opštine Kline u kuršumlijskom Domu zdravlja (FOTO)


U ORGANIZACIJI Privremenog organa opštine Klina danas su u kuršumlijskom Domu zdravlja vakcinu protiv kovida 19 primile starija i nemoćna lica sa područja ove opštine.Naime, za desetak starijih lica koja se otežano kreću do ove zdravstvene ustanove prevoz je obezbedio Privremeni organ opštine a vakcine protiv korona virusa sa područja ove opštine do sada je primilo više od stotinu lica.

Pročitaj više

Datum: 2. March 2021. | 09:43
Logo od Novosti

VREDNI VOLONTERI U ZRENJANINU: Ekipe Crvenog krsta pomažu u sportskoj dvorani Medison (FOTO)


PROCESU vakcinacije i revakcinacije u Zrenjaninu, kojim je do sada obuhvaćeno više od 15 hiljada ljudi, značajano doprinose vredni volonteri Crvenog krsta, koji neumorno, već više od godinu dana daju svoj doprinos, pomažući u nabavkama osnovnih životnih namirnica i lekova, učestvujući u pripremi i distribuciji paketa humanitarne pomoći i toplih obroka, a konstantno je po njih 35, angažovano na punktu za vakcinaciju u sportskoj dvorani Medison.

Pročitaj više

Datum: 2. March 2021. | 09:32
Logo od Novosti

OD MRAZA POŽUTELA ŽITNA POLJA: Nagle promene vremena, od temperatura ispod nule do plus 17 oštetile ozime useve


HLADNI talas koji je u drugoj dekadi februara zahvatio našu zemlju prouzrokovao je u velikoj meri smrzavanje ozimih useva, a kolike je štete mraz naneo pšenici, ječmu i drugim strninama moći će preciznije da bude utvrđeno za desetak dana, kaže, za "Novosti", profesor Miroslav Malešević, jedan od vodećih domaćih i međunarodnih stručnjaka.

Pročitaj više

Datum: 2. March 2021. | 06:26
Logo od Novosti

OTVORENA DESETA SEZONA PEŠAČENJA KANJONOM CRNICE: 106. organizovanu grupu činili su članovi Planinarskog kluba “Javorak” različitog uzrasta


VEĆ čitavu deceniju Društvo za negovanje tradicije, kulturu i umetnost “Petrus” iz Zabrege organizuje pešačenje kanjonom reke Crnice pod nazivom “Stazom petruških monaha”, a ovogodišnju jubilarnu sezonu zvanično su otvorili u nedelju, poslednjeg dana februara, planinari paraćinskog kluba “Javorak”.

Pročitaj više

Datum: 1. March 2021. | 16:25
Logo od Novosti

KORONA U PARAĆINU: Za tri dana 242 pregleda u kovid ambulanti Doma zdravlja i 143 pozitivna


U POSLEDNJIH nedelju dana broj pregleda u kovid-ambulanti Doma zdravlja u Paraćinu značajno je porastao, broj otkrivenih kovid-pozitivnih pacijenata na dnevnom nivou je između 30 i 50, a oko dve trećine pacijenata pregledanih prvi put je pozitivno, rezimirala je epidemiološku situaciju u Paraćinu pomoćnica direktora Doma zdravlja, dr Snežana Nikodijević.

Pročitaj više

Datum: 1. March 2021. | 15:50
Logo od Novosti